Risene sættes over at koge efter anvisningen på pakken.
Skrællen skæres af ananassen, den deles i fire stykker, og den hårde kerne skæres ud. Skær ananasen ud i lidt store, mundrette bidder. Det er ikke sikkert, du skal bruge hele ananassen.
Mynten skylles, og hakkes fint. Gem evt. nogle fine blade til pynt.
Peberfrugten skylles, og skæres i små tern.
Ingefæren rives fint. Du skal bruge omkring 1/2 - 1 tsk. revet ingefær pr. person.
Peberfrugten steges i olie ved meget hård varme et minuts tid.
Tilsæt ananassen, og steg videre ved hård varme i ca. 2-3 min., til den bruner lidt.
Så skrues ned for panden, og 1/2 til 1 tsk. ingefær pr. person tilsættes sammen med 1/2-1 tsk honning.
Hæld en bundskjuler vand ned i panden, og lad relishen simre, til ananassen er næsten mør.
Smag relishen til med mynte, limeskal og -saft, og hold den lun i en serveringsskål.
Kødet tages ud af posen, og rives/skæres fra hinanden i mundrette stykker. Gem væden fra posen.
Panden fra relishen rengøres, og kødet steges ved hård varme i olie et par minutter. Tilsæt så væden fra posen sammen med hoisin-saucen. Smag til med salt, peber og evt. chilisauce.
Servér relishen sammen med kødet og risene, og sæt evt. chili-sauce på bordet også.
Kundekommentarer ()