Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt en stor gryde vand over at koge til pastaen.
Hak persillen fint. Del squashen på langs og skær den i mundrette, rustikke chunks. Rengør svampene og skær dem i kvarte. Pil og hak løget mellemfint.
Tag kødet ud af posen, og skær/riv det fra hinanden i mundrette stykker. Læg kødet på en tallerken, og gem væden fra kødet i en skål for sig.
Kog pastaen til den er al dente.
Steg squashen i olie ved meget høj varme, til den begynder at brune. Man må gerne give den max. gas! Squashen får en god smag af den høje varme. Tag squashen op af panden, og læg den over til kødet.
Steg svampene på samme måde. Læg dem over til squashen, og steg nu løgene i smør til de bliver gennemsigtige og bløde.
Hæld kødet over i panden til løgene, og lad det blive godt gennemvarmt.
Tilsæt grøntsagerne og varm igennem. Hæld så fløden på. Smag til med salt og godt med peber, og lad retten simre uden låg, til fløden tykner.
Vend halvdelen af persillen ned i Stroganoffen, og gem resten til pynt.
Servér Stroganoff og pastaen sammen eller hver for sig.
Drys med resten af persillen.
Kundekommentarer ()