Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Start med at sætte en stor gryde vand over at koge til gnocchi.
Peberfrugten strimles fint.
Løg og hvidløg hakkes mellemfint.
Svampene renses og skæres i kvarte eller ottendedele, alt efter hvor store de er.
Peberfrugt og svampe steges i olie ved hård varme i en gryde, der kan rumme både kød og grøntsager.
Når peberfrugt og svampe begynder at skrumpe ind, og væden er kogt fra, tilsættes løg og hvidløg sammen med en god smørklat. Lad det simre, til løgene bliver klare.
Tilsæt halvdelen af beef-ruben og sous-vide kødet.
Lad retten simre, til væden fra kødet er kogt næsten væk.
Tilsæt de hakkede tomater, lad det koge op, og smag til med salt og peber samt evt. resten af beef ruben.
Lad igen retten simre lige så stille, til i skal spise.
Gnocchierne koges i ca. 2-4 minutter, til de lige kommer op til overfladen af vandet igen. Dræn dem i en sigte, og dryp lidt olivenolie over, så de ikke klistrer sammen.
Kødet rives fra hinanden med to gafler nede i gryden, så det ender som nogenlunde mundrette stykker.
Servér kødet til gnocchierne.
~Velbekomme ~
South American Beef Rub indeholder: urteboullion*, sød paprika, hvidløg, spidskommen, sort peber, oregano, cayenne og rosa peber. Alle ingredienser er økologiske.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, majsstivelse, gærekstrakt, vand, sojabønner, porre, persille, selleri, gulerod, bukkehornsfrø, løvstikke, pastinak, solsikkeolie, gurkemeje.
Kundekommentarer ()