0
Sous vide okse i paprika og peberfrugt med gnocchi

Sous vide okse i paprika og peberfrugt med gnocchi

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

rød peberfrugtløghvidløgchampignons
1 min.
Klargøring af grøntsagerne

Start med at sætte en stor gryde vand over at koge til gnocchi.

Peberfrugten strimles fint.

Løg og hvidløg hakkes mellemfint.

Svampene renses og skæres i kvarte eller ottendedele, alt efter hvor store de er.

rød peberfrugtsous vide oksekødløghvidløgchampignonsflåede og hakkede tomaterSouth American beef rubsalt & peberolie
10 min.
Kødretten

Peberfrugt og svampe steges i olie ved hård varme i en gryde, der kan rumme både kød og grøntsager.
Når peberfrugt og svampe begynder at skrumpe ind, og væden er kogt fra, tilsættes løg og hvidløg sammen med en god smørklat.  Lad det simre, til løgene bliver klare.
Tilsæt halvdelen af beef-ruben og sous-vide kødet.
Lad retten simre, til væden fra kødet er kogt næsten væk.

Tilsæt de hakkede tomater, lad det koge op, og smag til med salt og peber samt evt. resten af beef ruben.
Lad igen retten simre lige så stille, til i skal spise.

olivenolie, ekstra jomfru
25 min.
Gnocchi og servering

Gnocchierne koges i ca. 2-4 minutter, til de lige kommer op til overfladen af vandet igen. Dræn dem i en sigte, og dryp lidt olivenolie over, så de ikke klistrer sammen.

Kødet rives fra hinanden med to gafler nede i gryden, så det ender som nogenlunde mundrette stykker.

Servér kødet til gnocchierne.

~Velbekomme ~

Bonusinfo

South American Beef Rub indeholder: urteboullion*, sød paprika, hvidløg, spidskommen, sort peber, oregano, cayenne og rosa peber. Alle ingredienser er økologiske.


*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, majsstivelse,  gærekstrakt, vand, sojabønner, porre, persille, selleri, gulerod, bukkehornsfrø, løvstikke, pastinak, solsikkeolie, gurkemeje.

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?