0
Soyabagt filet af mørksej med nudelsalat på grape, glaskål, koriander og Sriracha-dressing med jordnødder

Soyabagt filet af mørksej med nudelsalat på grape, glaskål, koriander og Sriracha-dressing med jordnødder

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mørksej, Nødder, Soya, Hvedemel, Durummel, Jordnødder, Soja, Sennep, Fisk, Selleri

Fremgangsmåde

  1. Kog nudlerne efter anvisning på pakken og køl dem af i koldt vand – kom dem i en sigte og lad dem dryppe af til de skal bruges senere
  2. Skræl glaskålen og skær den i så tynde strimler, som du kan (brug evt. et mandolinjern)
  3. Skær grapefrugt ud (se video ovenover) i filteter uden skind og lameller og kom de skårede fileter i en skål og pres det resterende saft over
  4. Pluk og hak korianderblade og stilke groft
  5. Vend glaskål og grapefileter + saft sammen med de let afkølede nudler. 
  6. Rør en dressing af Sriracha sauce (ADVARSEL! Saucen er stærk, så smag til efter din egen styrkegrænse), tamari (brug det halve her), limesaft og et par spsk. sukker. Tag nu halvdelen fra til fisken. 
  7. Rør resten med jordnøddesmørret samt masser af plukket og hakket koriander. Smag på dressingen og juster smagen med lidt sukker. Lad den trække ca. 10 minutter. 
  8. Vend dressingen sammen med nudler, kål og grape.
  9. Del fisken i mindre stykker, og vend dem i den blanding af tamari, lime og sukker(den du gemte før) du tog fra og gemte før.
  10. Lad fisken trække 10 minutter. Kom fisken på bagepapir i et ildfast fad, og bag i ovnen i en 225 grader forvarmet ovn i 4-5 minutter. Server straks.
Anretning

Som vist.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?