Start med at sætte en stor grydefuld godt saltet vand over at koge til pasta.
Tag ærterne ud af posen, hvis de stadig er frosne, kog lidt vand op i en elkedel, og overhæld ærterne så de tør op. Herefter hældes vandet væk igen.
Pluk mynten ud i blade.
Rens svampene, og pluk dem ud i mundrette stykker. Steg dem hårdt på en varm pande i en smule olie i ca. 2-3 min. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Gem ca. 1/2 dl kogevand pr. kuvert. Kom kogevandet op i en skål sammen med yoghurten, ærterne og de stegte svampe, og pisk det sammen til en cremet sauce.
Kom herefter pastaen op i skålen, og slyng det sammen, til pastaen er helt dækket af saucen. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Anret den cremede pasta i en dyb tallerken. Slut af med at rive citron og ost fint over retten, og drys med mynteblade.
Velbekomme!
Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.
Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.
Spaghetti:
Klassikeren og pastavariant nr. 1 som den mest elskede og brugte af alle pastavarianter.
(* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)
Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.
Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.
Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.
Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.
Kundekommentarer ()