0
Spaghetti med grønne boller og tomatsovs
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

tomatpassatahvidløgsquash
1 min.
Lav tomatsauce

Sæt en stor grydefuld vand over at koge til pasta. Husk et godt skud salt.

Snit hvidløget i tynde skiver, og skær squash i små tern.

Sauter begge dele på en pande i et godt skud olivenolie. Tilsæt så tomatpassata, og krydr med salt og groftkværnet, sort peber. Lad saucen småsimre i 5-6 min.

Falafel italiano
5 min.
Steg bollerne

Varm en stor pande op ved mellem varme, og steg de grønne boller på alle sider i 3-4 min. i alt.

spaghetti
10 min.
Kog pastaen

Kog pastaen efter anvisning på pakken. Vend den derefter sammen med tomatsaucen, og juster evt. konsistensen med lidt pastavand.

basilikumkrystal karl
25 min.
Anretning

Anret spaghetti, sauce og boller i en dyb tallerken. Slut af med at rive osten fint over retten, og drys med basilikumblade.

Velbekomme!

Bonusinfo

Falafel italiano er SMAGFULDE SMÅ BOLLER LAVET PÅ BELUGALINSER, SOLSIKKEKERNER OG QUINOA

- og så smager de som en falafel, der har trillet en tur igennem Italien!

Økologisk Italiano Falafel (Glutenfri)

Ingredienser: Kogte belugalinser*, kogte kikærter*, champignon, rød peberfrugt*; rapsolie*, solsikkekerner*, glutenfrie havregryn*, balsamicoeddike*, løgpulver*, salt, hvidløgspulver*, loppefrøskaller*, peber*, oregano*.
*= Økologisk

Bonusinfo

Krystal Karl er en dansk ost fremstillet af 100% komælk. De økologiske køer græsser i det midtjyske kuperede terræn omkring Himmelbjerget, hvorfra mælken forsigtigt transporteres til det lille, lokale mejeri, hvor osten fremstilles under kyndig overvågning af den lokale ostemester. Osten fremstilles efter mejeriets lokale traditioner og den specielle mælkesyrekultur der frembringer den unikke krystallinske smagsoplevelse. De krystallerede proteiner opstår under modningen, men kan fra produktion til produktion variere i mængde. Krystal Karl modnes videre på GRAND fromages affinageri i mere end 12 måneder.

Krystal Karl er en UMAMI-BOMBE!

- og modnes så længe for at give den maksimale Umami smag. Dette medfører også små farvenuancer, lækre krystaller og varierende tørhed af osten.

Alt sammen med et formål: Maximal Umami!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?