0
Spaghetti med tomatsauce, svampe og brødkrummer

Spaghetti med tomatsauce, svampe og brødkrummer

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Gluten, Hvedemel, Fuldkornshvedemel, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
flåede og hakkede tomaterportobellosvampe
1 min.
Sauce

Start med at sætte en stor grydefuld vand over at koge til pasta. Husk et godt skud salt i vandet.

Rens svampene, og skær dem i grove tern. Sæt en gryde over ved mellem varme, og tilsæt et godt skud olivenolie. Steg svampene i 2-3 min i gryden. Tilsæt så de hakkede tomater, og kog saucen igennem i ca. 10 min.

Ølandshvede / Primotivo boller
10 min.
Brødkrummer

Smuldr brødene ud i en grov rasp. Steg brødkrummerne sprøde og gyldne i en smule olivenolie på en pande. Krydr med lidt salt.

squash
15 min.
Spaghetti

Kog pastaen al dente efter anvisning på pakken.

Skyl squashen, og skær den i små tern.

pecorino romanobasilikumcitron
30 min.
Anretning

Vend pastaen ned i tomatsaucen, og smag til med salt og friskkværnet peber. Anret i en dyb tallerken, og kom squashtern, fintrevet ost og fintrevet citronskræl over retten. Slut af med at drysse brødkrummer og basilikumblade over retten.

Velbekomme!

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?