0
Spaghetti med tomatsauce, svampe og brødkrummer

Spaghetti med tomatsauce, svampe og brødkrummer

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

flåede og hakkede tomaterportobellosvampe
1 min.
Sauce

Sæt en stor grydefuld vand over at koge til pasta. Husk et godt skud salt i vandet.

Rens svampene, og skær dem i grove tern. Sæt en gryde over ved mellem varme, og tilsæt et godt skud olivenolie. Steg svampene i 2-3 min. i gryden. Tilsæt så de hakkede tomater, og kog saucen igennem i ca. 10 min.

Primitivo surdejs bolle med fuldkorn
10 min.
Brødkrummer

Smuldr brødene ud til en grov rasp. Steg brødkrummerne sprøde og gyldne i en smule olivenolie på en pande. Krydr med lidt salt.

squashspaghetti
15 min.
Spaghetti

Kog pastaen al dente efter anvisning på pakken.

Skyl squashen, og skær den i små tern.

pecorino romanobasilikumcitron
30 min.
Anretning

Vend pastaen ned i tomatsaucen, og smag til med salt og friskkværnet peber. Anret i en dyb tallerken, og kom squashtern, fintrevet ost og fintrevet citronskal over retten. Slut af med at drysse brødkrummer og basilikumblade over.

Bonusinfo

Primitivo surdejsboller:

Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?