Start med at sætte en stor grydefuld vand over at koge til pasta. Husk et godt skud salt i vandet.
Rens svampene, og skær dem i grove tern. Sæt en gryde over ved mellem varme, og tilsæt et godt skud olivenolie. Steg svampene i 2-3 min i gryden. Tilsæt så de hakkede tomater, og kog saucen igennem i ca. 10 min.
Smuldr brødene ud i en grov rasp. Steg brødkrummerne sprøde og gyldne i en smule olivenolie på en pande. Krydr med lidt salt.
Kog pastaen al dente efter anvisning på pakken.
Skyl squashen, og skær den i små tern.
Vend pastaen ned i tomatsaucen, og smag til med salt og friskkværnet peber. Anret i en dyb tallerken, og kom squashtern, fintrevet ost og fintrevet citronskræl over retten. Slut af med at drysse brødkrummer og basilikumblade over retten.
Velbekomme!
Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.
Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.
Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.
Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.
Kundekommentarer ()