Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft. Skræl rødderne og halver de største af dem.
Vend dem med lidt olivenolie og salt og bag dem på en bageplade i ca. 30 min til de er møre.
Rib kålen af stilkene og snit den igennem et par gange med en kniv.
Skær squashen i små tern.
Sæt en gryde over ved mellem varme og tilsæt lidt olivenolie. Steg kålen 2-3 min så den falder lidt sammen og mørner let. Træk gryden fra varmen og vend squashtern ned i. Riv citronen fint ned i og smag til med lidt salt og friskkværnet sort peber. Tilsæt bechamelsaucen til gryden og giv den et hurtigt opkog sammen med kål og squash.
Sæt en pande over ved mellem varme og steg æggene i en smule olie. De skal gerne bevare blommen smilende. Krydr med salt og drys med røget chili.
Anret rødderne på en tallerken og kom bechamelsaucen over. Kom spejlæg på toppen og drys med ristet boghvede.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()