Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Skræl gulerødderne, og halvér de største af dem.
Vend dem med lidt olivenolie og salt, og bag dem på en bageplade i ca. 30 min., til de er møre.
Rib kålen af stilkene, og snit den igennem et par gange med en kniv.
Skær squashen i små tern.
Sæt en gryde over ved mellem varme, og tilsæt lidt olivenolie.
Steg kålen i 2-3 min., så den falder lidt sammen, og mørner let.
Træk gryden fra varmen, og vend squashtern ned i.
Riv citronskal fint ned i, og smag til med lidt salt og friskkværnet sort peber.
Tilsæt bechamelsaucen til gryden, og giv den et hurtigt opkog sammen med kål og squash.
Sæt en pande over ved mellem varme, og steg æggene i en smule olie. De skal gerne bevare blommen smilende.
Krydr med salt, og drys med røget chili.
Anret de bagte gulerødder på en tallerken, og kom bechamelsaucen over. Kom spejlæg på toppen, og drys med ristede boghvedekerner.
Kommentarer og forslag til opskriften