Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Læs opskriften grundigt igennem før start.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Start med at skære kartoflerne i grove tern, og snit løg og hvidløg fint.
Find en stor gryde frem, og sæt den over på mellemhøjt blus med et godt skud olivenolie. Sauter løg, hvidløg og kartofler i 2-3 min., uden at de tager farve.
Dæk så med vand, og lad det hele koge helt mørt under låg i 10-15 min.
Dræn kikærterne grundigt for vand i en sigte. Vend dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet sort peber. Bred dem ud på en bageplade, og bag dem i 10-15 min., til de er gyldne og sprøde. Rør gerne lidt rundt i dem undervejs.
Skær æble i små tern og squash i lidt større tern.
Rør krydderblandingen sammen med et par spsk. olivenolie, så du får en tæt krydderolie.
Blend suppen helt lind med en stavblender. Smag til med salt og friskkværnet sort peber, og juster evt. konsistensen med lidt mere vand. Lige inden servering blender du yoghurten ind i suppen.
Anret æbler, squash og kikærter i en dyb tallerken, og kom suppen ovenpå. Slut af med at dryppe krydderolie rundt efter smag.
Velbekomme!
Indeholder:
25% Chipotle, 25% sød paprika, 15% spidskommen, 15% paprikaflager, 15% tørret dild, 5% hvidløgspulver.
Kundekommentarer ()