0

Spinat/basilikumfyldte rødtungepakker i klassisk tomatsauce

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fyld: Skyl spinaten grundigt, slyng den tør og fjern grove stilke. Hak 1 fed hvidløg fint og sauter det i en smule olie uden det tager farve. Tilsæt spinaten og sauter den til væden er fordampet. Tag panden af varmen og vend parmesanosten i. Smag til med salt og peber og lad fyldet køle lidt af.

Tomatsauce: Hak løg og 1 fed hvidløg helt fint og sauter dem gyldne i lidt olie i en sauterpande. Tilsæt tomater, puré, oregano, sukker, balsamico, salt og peber og lad det simre stille og roligt til konsistensen er blød og cremet.

Pakker: Del hver filet en gang på langs og læg alle "strimlerne" op på række. Læg 1 basilikumblad eller 2 på den spidse ende af hver filet og top med en skefuld spinatfyld. Rul fisken sammen om fyldet og fæstn med en tandstikker. Rør hvedemelet sammen med salt og peber og drys det i et helt tyndt lag ud over pakkerne. Læg dem ned i tomatsaucen, læg låg på og lad det simre sagte i ca. 10 min. til fisken er mør.

Server sammen med frisk pasta, en sprød grøn salat og ciabattabrød med lækker ekstra jomfru olivenolie til at dyppe i.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?