Gulerødder: Skræl gulerødderne og skær dem i kvarte på langs. Pres hvidløget ned i en gryde, tilsæt vand, eddike, hvidvin, olie, sukker, laurbær, timian, cayenne, salt og peber og kog det op. Kom gulerødderne i gryden og lad dem simre 10-15 min. heri til de er netop møre. Tag gulerødderne op og anret dem på et fad. Sigt marinaden over i en skål, pisk senneppen i og smag til. Dryp marinaden over gulerødderne og køl dem ned indtil servering.
Fisk: Pres den optøede spinat fri for vand og hak den. Skær skorperne af brødet og kør det til fin rasp i en foodprocessor (eller riv det på rivejernet). Hak løget fint og rør det med spinat, brødkrummer, yoghurt, æggeblommer, salt og peber. Læg fileterne på et spækbræt, dup dem tørre og fordel spinatfyldet ligeligt. Rul fileterne sammen om fyldet, læg dem i et smurt ildfast fad og bag dem ved 190°C i ca. 15 min.
Server med små kogte kartofler, lidt smørsauce og en blandet grøn salat.
Kommentarer og forslag til opskriften