Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft. Skær gulerødderne i 2-3 stykker hver, og vend dem med lidt olivenolie og salt. Bag dem på en bageplade i ca. 25 min., til de er møre med en smule bid.
Kog perlebyggen i rigeligt vand i en gryde i ca. 15. min. Husk et skud salt.
Bring en kasserolle med vand i kog. Tilsæt æggene, og kog dem i præcis 5,5 min. Kom derefter æggene over i koldt vand, så de ikke koger videre. Pil dem forsigtigt.
Fjern de groveste stilke på spinaten, og snit bladene i strimler med en kniv. Halver granatæblet, og bank kernerne ud med en ske. Gør det ned i en skål, men pas på - det kan sprøjte en del. Fjern alt det hvide kød.
Vend gulerødderne med krydderblandingen, når de kommer ud af ovnen.
Dræn perlebyggen, og kom den op i en skål. Vend med et par dråber olivenolie, granatæblekerner og og spinat. Smør en klat Ricotta ud i bunden af en dyb tallerken, og anret perlebyg ovenpå. Kom æg og gulerødder ovenpå.
Husk at krydre ægget.
Velbekomme!
Shivid polo krydderimix indeholder:
Kundekommentarer ()