Friske majskolber kan tilberedes på mange forskellige måder: den kan grilles, tilberedes med bladene på 5-8 min i mikroovnen, koges eller dampes med eller uden bladene på..
Man vælger sin yndlingsmetode til denne opskrift, og skærer så bare de tilberedte majskerner af kolberne, umiddelbart inden salaten samles.
Salatfadet sættes på bordet og alle tager selv.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Sorghum er en græsart, der oprindeligt stammer fra Centralafrika. Den er den vigtigste kornsort til menneskeføde i store dele af Afrika og Asien, blandt andet fordi den kan vokse i meget tørre og varme områder. Sorghum har et højt indhold af mineraler. Hel sorghum spises som ris eller anvendes til grød. Det kan også poppes på samme måde som popcornmajs.
Kundekommentarer ()