0
Sprød ribbensteg med sriracha, cashew og stegte nudler

Sprød ribbensteg med sriracha, cashew og stegte nudler

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Durummel, Æg, Nødder, Soya, Sesam, Jordnødder, Cashewnødder

Fremgangsmåde

Ristede cashewnødder: Kom nødderne i et ildfast fad med lidt olie og fint salt. Rist dem i 10-12 minutter ved 180 grader i en forvarmet ovn. Når du tager dem ud, skrues ovnen op på 225 grader

Ribbensteg: Krydr stegen med groft salt, og sørg for at komme ind imellem alle sværene. Hvis der er enkelte svær ,der ikke er ridset ordentligt igennem, så skær igennem med en skarp kniv. Varm ovnen op til 225 grader. Kom stegen i et ildfast fad med sværen opad. Steg den i 35-40 minutter. Giv den evt. et skud under grill et par minutter til sidst, indtil sværen er sprød og bobler op. Stil stegen til side, og lad den trække 5 minutter, inden den skæres i skiver.

Stegte nudler: Kom nudlerne i rigeligt spilkogende letsaltet vand, og lad dem koge i 1-2 min. Hæld vandet fra, lad dem dryppe godt af, vend med lidt olie og sæt til side. Skær fin julienne (fine strimler) af peberfrugt og porrer (brug den lyse del). Rist begge dele af i lidt olie i en wok i 1 min sammen med hakket hvidløg. Kom de kogte nudler, tamari- og srirachasaucen på panden og rist igennem i 2-3 minutter.

Afslut retten: Som vist skær stegen i skiver og anret ovenpå nudlerne - drys med grofthakkede ristede cashewnødder.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?