Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær kartoflerne i mindre stykker, så de er nogenlunde lige store alle sammen. Kom dem i en skål, og vend med lidt olivenolie og salt og peber.
Steg dem sprøde og møre i airfryeren ved 200 grader i ca. 20-30 min., alt afhængig af din airfryer. Ryst gerne eller vend et par gange undervejs.
Rør det hakkede kød sejt med salt, og derefter med 1/2 spsk. mel, 1/2 æg samt 1 spsk. mælk pr. pers., du laver mad til. Krydr med masser af sort peber.
Spred baconskiver fladt ud på dit køkkenbord, og fordel en lille klump fars i lidt over midten af hver skive bacon, rul til små pakker.
Læg dellerne i airfryeren med lukningen nedad, indstil airfryeren på 200 grader, og steg dem, til de er gyldne og sprøde.
Åbn airfryeren, og lad det stå uden at hælde væden fra.
Rens champignons, og skær dem i skiver.
Pil og finthak løg og hvidløg.
Pluk og hak estragon (gem stilkene og et par blade til pynt).
Rist champignons af på en stor pande i lidt smør og olivenolie. Krydr med salt og peber.
Tilsæt de hakkede løg og hvidløg sammen med estragonstilkene, der evt. er bundet sammen med en snor (de skal fjernes senere), og rist igennem et par minutter - det må gerne tage lidt farve.
Kom fløde på, og kog igennem til sovsen er let cremet. Tilsæt hakket estragon, og fisk stilkene op.
Kom de færdige deller + evt. saft, der måtte ligge derved, ned i sovsen, og lad det hele koge igennem i 1 minut.
Som vist!
Drys med det sidste estragon.
Kundekommentarer ()