0
Sprøde koteletter med broccoli og kikærter i grøn karry

Sprøde koteletter med broccoli og kikærter i grøn karry

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
broccolikikærterforårsløgrød peberfrugtGrøn thai-karry sovsrisen smule rug- eller hvedemel
1 min.
  1. Koteletterne duppes tørre, og krydres med salt på begge sider.

  2. Risene sættes over at koge iflg. anvisningen på pakken.

  3. Broccolien deles i mundrette buketter.  Prøv evt. at skrælle den store stilk med en kniv og snitte midten af stilken fint. Den smager dejligt og giver et sprødt indslag til retten.
  4. Kikærterne drænes.

  5. Forårsløgene skylles grundigt og snittes fint. 
    Del de snittede løg i to bunker: den hvide del, og den grønne.

  6. Peberfrugten renses, og snittes i tynde strimler.

  7. Broccolien og peberfrugten lynsteges i hed olie i en stor pande, der kan rumme alle grøntsagerne.
    Tilsæt de drænede kikærter og den hvide del af forårsløgene, og lad stege et minuts tid.
    Så hældes saucen over grøntsagerne, og de simrer til broccolien  lige netop er sprød/mør.
    Hvis saucen bliver for tyk, spædes op med lidt vand.


  8. Koteletterne vendes grundigt i mel, og steges i smør ved medium-høj varme, til de lige netop er gennemstegte. 
    Hemmeligheden ved saftige grisekoteletter er at give dem god varme på hver side i kort tid, og så lade dem trække på panden med varmen slukket et par minutter.

30 min.

Servér koteletterne med ris, og hæld grøntsagerne over.
                               *velbekomme*

 

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?