Start med at tænde ovnen på 200 grader og sæt en bradepande ind i ovnen, med en generøs mængde neutral olie på.
Skyl kartoflerne grundigt og skær dem i grove tern. Krydr med salt og friskkværnet peber og kom dem ind på bradepanden - gerne så de ikke ligger oven i hinanden. Bag til de begynder at mørne - ca 15 min. Mos dem så let med en gaffel, så de går en smule i stykker og dermed bliver endnu sprødere. Bag yderligere ca. 10-15 min. til de er helt møre og sprøde.
Pluk salaten ud i blade og skyl dem. Skyl også forårsløgene og snit dem i tynde skiver med en kniv.
Hak peanuts groft med en kniv.
Kom salaten op i en skål med nogle dråber olivenolie, lidt friskkværnet peber og peanutsne. Ingen salt.
Skær fisken i kuvertstykker.
Sæt en pande over ved høj varme og tilsæt en smule neutral olie. Læg fisken på panden med skindsiden nedad og giv evt. fisken et let tryk med en palet de første 30 sekunder af stegningen. Steg fisken i alt ca. 3-4 minutter på skindsiden og vend den herefter og steg den ca. 30 sekunder på den anden side. Har du en klat smør, kan du med fordel tilsætte den til panden lige når du vender fisken.
Når kartoflerne er færdige, tager du dem over i en skål. Hvis der er overskydende olie i bradepanden skal det ikke med. Kom currypaste og snittet forårsløg op i skålen og vend godt rundt. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Bemærk - du kan selv styre hvor meget currypaste du bruger, alt efter smag.
Anret kartoflerne på en tallerken med fisken ovenpå og salat og peanuts på siden. Slut af med en god klat yoghurt.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()