Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Læs hele opskriften grundigt igennem, inden du går i gang med at lave maden.
~ Ovnen tændes på 225 grader, varmluft ~
Kartoflerne deles i halve på langs, så du får to flade "både".
Skær en masse små snit 3/4 igennem kartoflerne tæt ved hinanden.
Kartoflerne sættes på smurt bagepapir på en bageplade, og der lægges et stykke smør oven på hver kartoffel. Krydr' med salt og peber.
Bag kartoflerne til de er møre og sprøde - omkring 25 minutter. Når der er 5-10 minutter tilbage drysses en smule rasp på toppen af hver kartoffel.
Fisken saltes overalt og hviler på en rist.
Fløden smages til med citronsaft og sukker. Den skal være meget syrlig/sød, der skal mere i end man lige tror.
Lad fløden stå og tykne til I skal spise.
Salaten skylles, rives i rustikke stykker, og slynges tør.
Sæt tre tallerkner frem og tilsæt mel i den første, sammenpisket æg i den anden og rasp i den tredie. Gem list af raspen til at drysse ovenpå kartoflerne.
Fisken duppes tør, skæres i portionsstykker og ranchdressing-mixet fordeles over fiskestykkerne.
Fisken vendes i mel, derefter æg og til sidst rasp og steges på en pande i rigeligt 50/50 smør og olie.
Krydr' de stegte fisk med salt.
Dressingen pisken til den er som en meget flydende flødeskum, og salaten vendes ned i den.
Giv salaten til fisken og hasselback-kartoflerne.
~Velbekomme ~
Ranchdressing mix indeholder:
20% dildspidser, 20% purløg, 20% persille, 10% hvidløgspulver, 10% løgpulver, 10% sort peber, 10% sennepsfrø.
Kundekommentarer ()