0
Sprøde fiskepita med dildcreme og fritter
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mørksej, Mælk, Gluten, Hvedemel

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
mørksejfilet uden skindhjertesalatdildcreme fraiche 18%citrongulerødderolie/smørhvedemel
1 min.
Klargøring

Ovnen tændes på 220 grader varmluft.  Når ovnen er varm, sættes fritterne ind for at bage.

Fisken vendes i mel, og lægges på en rist eller på et stykke bagepapir for at tørre en smule, så den bliver ekstra sprød, når den skal steges.

Salaten skylles og slynges tør.

Dilden skylles, og hakkes fint.  
Rør dild og creme fraiche sammen, og smag til med salt, peber og citronsaft.

Gulerødderne skrælles, og skæres ud til gnavegrønt.

mørksejfilet uden skindstore pita / somun
15 min.
Stegning af fisken

Fisken steges i en blanding af smør og olie, til den er sprød.  Krydr med salt og peber.

Pitabrødene lunes/ristes.

30 min.
Servering

Pitaerne samles, og sættes på bordet sammen med pommes frites og gnavegulerødderne.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?