Sæt en kasserolle over med vand til at koge æg i.
Kom æggene i det kogende vand og kog dem nøjagtigt 6 min. Kom dem der efter over i koldt vand, så de stopper kogningen.
Skræl løget. Riv kartoflerne på den grove side af et råkostjern, og snit løget i tynde skiver med en skarp kniv.
Bland løg og kartofler sammen i en skål, og krydr grundigt med salt og friskkværnet peber. Varm en stor pande op ved mellemhøj varme, tilsæt en generøs mængde olivenolie, og læg et tæt lag af kartoffelblandingen på panden i ca. 2 cm tykkelse. Lad kartoffelblandingen stege i 4-5 min. på den ene side og tage godt med farve. Vend röstien, og steg den gylden og mør på den anden side. Gentag processen, hvis du har mere kartoffelblanding tilbage. Lad de stegte rösti ligge på fedtsugende papir indtil servering.
Skræl gulerødderne og skræl dem derefter i tynde bånd med skrælleren. Hak kørvelen fint med en kniv - både stilke og blade.
Dræn bønnerne for vand.
Hak ca. 4-5 kapers pr. kuvert. Bland gulerødder, rucola, kapers, bønner og kørvel hele i en skål og smag til med et par dråber olivenolie og godt med citronsaft.
Anret rösti med pillet blødt æg ovenpå. Husk at krydre ægget med lidt salt og groftkværnet peber.
Salaten anrettes ved siden af.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()