0
Sprøde sennepsstegte koteletter med gnocchi og hokkaido.

Sprøde sennepsstegte koteletter med gnocchi og hokkaido.

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kotelet af grishokkaido græskarsalviecitron
1 min.
Klargøring

Tænd ovnen på 220 grader.

Krydr koteletterne med salt og peber og lad dem trække, mens  grøntsagerne renses.

Del hokkaido-græskarret i kvarte. Skrab kernerne ud, og skræl skallen af med en kartoffelskræller.
Der er forskel på størrelsen af hokkaido-græskar, så man må selv vurdere, om man skal bruge det hele.
Skær græskarkødet i mundrette tern, vend dem i olie, krydr med salt og peber, og sæt i ovnen for at bage.
Græskarret skal have ca. 15-20 min. i ovnen, alt efter hvor mange du laver mad til.

Skyl salvien og snit fint. Den bløde del af stilkene kan også bruges.

Skyl citronen, og riv skallen fint.

kotelet af grisgnocchisalvierasp
15 min.
Koteletter og gnocchi

Dup koteletterne tørre, og pensl dem med sennep. Vend koteletterne grundigt i raspen, og klap den forsigtigt fast.

Steg koteletterne i 50/50 olivenolie og smør i ca. 2 min. på hver side, til raspen er sprød. Lad koteletterne trække på en rist, og steg gnocchierne imens på  samme pande, til de er gyldne og sprøde udenpå og stadig bløde indeni. Tilsæt til allersidst 2 tsk. hakket salvie pr. pers. sammen med lidt ekstra olivenolie.

30 min.
Servering

Smag hokkaido-græskaret til med revet citronskal, og dryp med citronsaft. Servér græskarret til koteletterne sammen med de sprøde gnocchi.

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?