Kartoflerne skrubbes, og sættes over at koge i godt saltet vand.
Dilden skylles, og bladene samt den møre del af stilkene snittes mellemfint. Smid de grove stilke over i gryden til kartoflerne, de giver god smag.
Gulerødderne skrubbes og skæres i rustikke, mundrette stykker.
Spætterne foldes sammen på langs, og vendes grundigt i panermix. Lad fisken ligge på en rist og tørre lidt, mens citronsmørret laves.
Rør 1-2 spsk blødt smør pr. person sammen med en smule fintrevet citronskal, citronsaft, salt og peber.
Gulerødderne sauteres i smør i en dyb pande eller en gryde et par minutter. Tilsæt 1-2 tsk honning pr. person, og smag til med salt og peber.
Hæld en lille bundskjuler vand ned i gryden, og damp rødderne under låg, til de er sprød-møre.
Smag gulerødderne til med citronsaft.
Fiskefileterne steges et par minutter på hver side i 50/50 smør/olie, til de er sprøde.
Dilden vendes ned til gulerødderne, og der smages til med salt og peber.
Fisken og gulerødderne anrettes på et fad, og kartofler og citronsmør gives til.
Med denne tang-panérmix bliver dine fiskeretter super lækre. Tangen i mix’en gør, at fisken lettere forbliver saftig og tilfører fisken en velafbalanceret umami-smag samt naturlige salte og mineraler.
Ingredienser:
Dalarhvedemel. Ølandshvedemel. Salt. Peber. S. Latissima-tang
Kundekommentarer ()