Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.
Skær tortillas ud i nachos-agtige stykker. Bred dem ud på en bradepande, så der er luft imellem stykkerne. Dryp lidt olivenolie på hver bid, og krydr med lidt salt.
Bag dem i ovnen til de er sprøde i ca. 10-15 min.
Skræl løg og hvidløg. Hak begge dele groft.
Skyl squash og peberfrugt, og skær begge dele ud i tern.
Pluk mynten ud i blade.
Vend mynte, squash og peberfrugt sammen i en skål sammen med masser af fintrevet limeskal og limesaft.
Find en stor gryde frem, sæt den over ved mellemhøj varme, og tilsæt en god sjat olivenolie. Steg løg og hvidløg, til de begynder at brune i kanterne.
Skru så en smule ned for gryden, tilsæt krydderblandingen, og lad den stege med et minuts tid. Tilsæt så ca. 1 dl vand pr. kuvert, bønnerne inklusiv vand og de hakkede tomater. Krydr med salt, og lad det koge igennem i ca. 10 min.
Smag suppen til en sidste gang. Anret den grønne salat og de sprøde tortillas ovenpå.
Velbekomme!
Mexicansk krydderiblanding indeholder:
35% spidskommen 10% paprika, 10% chipotle chili, 10% oregano, 10% sort peber, 10% ancho mulato chili, 5% pasilla chili, 5% løgpulver, 5% hvidløgspulver
Kommentarer og forslag til opskriften