0
Sprødstegt kuller med tabbouleh
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kuller, Hvedemel, Soya, Nødder, Jordnødder, Sesam, Gluten

Fremgangsmåde

Fisk: Del hver filet i 2-3 stykker ved at skære den midt over på den lange led. Læg fileterne i en skål, og krydr dem med 1/3 af tabboulehkrydderiet samt lidt salt og peber. Drys med et par spsk. hvedemel, og vend det hele sammen, så fisken er dækket af mel. Ryst overskydende mel af. Hæld et sammenpisket æg ned i skålen til fisken, og vend rundt, så fisken er dækket. Har du ikke et æg, så kom lidt mælk eller fløde ved. Til sidst drysses der med rasp, som presses godt ind i fisken. Steg fileterne på en varm pande i rigeligt smør og neutral olie (halvt af hver), til de er sprøde og gyldne. Det tager ikke mere end totalt 3-4 min. Drys med lidt salt, og pynt med skåret citron.

Tabbouleh: Hæld bulguren i en skål, og hæld kogende vand over, til vandet står ca. 1 cm over bulguren. Lad den trække i 10 min. Hæld bulguren i en sigte, så overskydende væde kan dryppe fra. Skær tomater og agurk i tern på ca. ½ cm, og snit rødløget fint. Skyl, tør og hak persillen. Vend det hele i den let afkølede bulgur. Tilsæt generøse mængder af en god velsmagende ekstra jomfru olivenolie og resten af tabboulehkrydderiet. Smag til med citronsaft samt salt og peber. Vend til sidst plukkede, groftskårne, skyllede og tørrede hjertesalatblade i.

Anretning: Som vist på billedet.

Bonusinfo

Tabbouleh krydderi indeholder: 

Spidskommen, korianderfrø, persille og sort peber.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?