0
Sprødstegt svinekød på fladbrød med syrligt sommergrønt

Sprødstegt svinekød på fladbrød med syrligt sommergrønt

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Nødder, Bladselleri

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
pizzadej - på surdej
1 min.
Fladbrød

Start med at tænde ovnen på 220 grader varmluft, og sæt gerne en pizzasten i ovnen, hvis du har.

Del hver dejkugle i to, og rul dem tyndt ud på et godt melet bord.

Dryp med lidt olivenolie og lidt salt, og bag brødene i ovnen i 4-6 min.

Bag gerne brødene over flere gange, hvis du laver mad til 3-4 kuverter.

agurkbladsellerilimesalat
5 min.
Grønt

Skyl agurk, selleri og salat. Skær det hele i mundrette strimler, og vend dem sammen med godt med limesaft.

svinekød i strimler
15 min.
Kød

Varm en stor pande eller wok op ved højeste blus. Tilsæt en smule olie, og steg kødet, til det har taget godt med farve, og begynder at blive sprødt i kanterne. Pas på ikke at røre for meget i panden, og dermed køle kødet ned.

Krydr med salt og friskkværnet peber.

harissayoghurt 3,5 %
30 min.
Anretning

Anret fladbrødene ved bordet med kød og syrligt grønt, og kom harissa og yoghurt på efter smag.

Velbekomme!

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Bonusinfo

Harissa er en nordafrikansk tyktflydende stærk chilisauce med bla. hvidløg, kommen, spidskommen og koriander. Den er især fremstillet og brugt i Tunesien og er central i det tunesiske køkken – men bliver brugt overalt i Nordafrika og Mellemøsten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?