Start med at tænde ovnen på 220 grader varmluft, og sæt gerne en pizzasten i ovnen, hvis du har.
Del hver dejkugle i to, og rul dem tyndt ud på et godt melet bord.
Dryp med lidt olivenolie og lidt salt, og bag brødene i ovnen i 4-6 min.
Bag gerne brødene over flere gange, hvis du laver mad til 3-4 kuverter.
Skyl agurk, selleri og salat. Skær det hele i mundrette strimler, og vend dem sammen med godt med limesaft.
Varm en stor pande eller wok op ved højeste blus. Tilsæt en smule olie, og steg kødet, til det har taget godt med farve, og begynder at blive sprødt i kanterne. Pas på ikke at røre for meget i panden, og dermed køle kødet ned.
Krydr med salt og friskkværnet peber.
Anret fladbrødene ved bordet med kød og syrligt grønt, og kom harissa og yoghurt på efter smag.
Velbekomme!
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Harissa er en nordafrikansk tyktflydende stærk chilisauce med bla. hvidløg, kommen, spidskommen og koriander. Den er især fremstillet og brugt i Tunesien og er central i det tunesiske køkken – men bliver brugt overalt i Nordafrika og Mellemøsten.
Kundekommentarer ()