0
Sprødstegt torskefilet med blomkålsremoulade og gulerodssalat med rosiner

Sprødstegt torskefilet med blomkålsremoulade og gulerodssalat med rosiner

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Torsk, Mælk, Hvedemel, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder, Hvede, Mælkeprodukter

Fremgangsmåde

1. Steg de rå gnocchi på en varm pande i rigeligt smør og olivenolie (halvt af hver). Lad dem stege ved mellemhård varme i 3-4 min., til de er gyldne og lækre.

2. Soigner blomkålet, og riv det på den grove side af et rivejern. Riv også æblet på samme rivejern. Kom det revede blomkål og æble i en skål sammen med lidt fintrevet citronskal, cremefraiche og gurkemeje. Krydr med salt og peber, og vend igen rundt. Smag til med lidt sukker, og juster evt. med mere gurkemeje efter smag.

3. Del fisken i portionsstykker.

4. Krydr fisken grundigt på begge sider med salt og sort peber.

5. Vend fisken i mel, derefter i sammenpisket æg (har du ikke et

æg, så vend i lidt mælk eller fløde) og til sidst vender du fileterne i rasp.

6. Skræl og riv gulerødder på den grove side af et rivejern. Vend med lidt citronsaft, rosiner, salt, sukker og peber.

7. Steg fisken på en godt varm pande i rigeligt neutral olie. Når de er gyldne og sprøde på den ene side, tilsætter du et par klatter koldt smør, som bruser op.

8. Vend fisken, og steg et minut på den anden side. Krydr med salt og peber.

Fif: Steg fisken i rigeligt fedtstof, fx. halvt neutral olie og halvt smør, og steg ved medium til høj varme. Undgå at vende for meget rundt på fisken. Vent, vent, vent, og vend først, når de er sprøde og gyldne.

Anretning: Som vist på billedet.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?