0
Stærk nudelsuppe med krydrede fiskequenelles

Stærk nudelsuppe med krydrede fiskequenelles

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fiskeboller/quenelles: Kom det hakkede fiskekød i en foodprocessor med ca. 1 tsk. salt. Kør fisken sej i blenderen i ca ½ minut. Tilsæt æggene 1 efter 1 og tilsæt derefter halvdelen af korianderen samt 1/2 finthakket chili og 1/2 finthakket citrongræs. Tilsæt nu fløden lidt efter lidt, mens der blendes. Det er vigtigt at alle ingredienserne er kolde. Form pæne fiskeboller, evt. ved hjælp af to spiseskeer og lad dem simre forsigtigt i letsaltet vand i 4-5 minutter.

Suppe: Chili, ingefær, hvidløg og citrongræs skæres i så tynde skiver som muligt - koges op i suppen, som koges i 5-10 minutter. Tilsæt rensede, skårede svampe og lad dem simre med i 1-2 minutter. Lige inden suppen serveres smages den til med fish sauce, palmesukker og saften fra to limefrugter. Kog nudlerne i separat vand efter anvisning på pakken. Kom de kogte nudler og de pocherede fiskeboller i suppen og drys med korianderblade.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?