0
Steak med quinoa, stegte peberfrugter og bagt tomat

Steak med quinoa, stegte peberfrugter og bagt tomat

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kød: Krydr bøfferne på begge sider med sort peber og salt. Hæld lidt neutral olie på en varm pande (gerne en støbejernspande eller en grillpande) og steg bøfferne. Lad dem få en god karamellisering før du vender dem og steger dem på den anden side. Tilsæt en lille klat smør til panden og lad det bruse op. Kom de hele snackpebre på panden og lad dem stege med de sidste 2-3 min. Tag bøfferne af panden, når de er færdige (afhængig af hvordan du foretrækker dem) og lad dem trække tildækket i 1-2 min.

Quinoa: Skyl quinoaen grundigt i en sigte og kog den i rigeligt letsaltet vand i ca. 20 min. Hæld den tilbage i sigten og lad den dryppe af. Skyl basilikum grundigt, fjern de grove stilke og hak det groft. Pil hvidløg og hak det fint (gem lidt til tomaterne!) Sauter det i 1 min. på panden du stegte koteletterne på uden de tager farve. Tilsæt den kogte quinoa og hakket basilikum - smag til med salt og peber samt lidt citronsaft og fintreven skal (det gule!).

Tomat: Halvér tomaten og kom den på et ildfast fad - drys med finthakket hvidløg, godt salt og sort peber på skærefladen og dryp et par tsk. af din bedste olivenolie over - lad den gerne stå trække lidt inden du bager den ved 200 grader i 12-15 min.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?