Kog risene efter anvisning på pakken.
Skær auberginen i tykke skiver, og steg dem gyldne på begge sider på en pande i en smule olie. Krydr med salt og friskkværnet peber, kom skiverne op i en gryde, og tilsæt kokosmælken. Lad kokosmælken koge lidt igennem, så den tykner let. Smag til med fishsauce og rigeligt fintrevet limeskal og -saft.
Hak chilien fint til senere.
Skyl grønkålen grundigt, og rib bladene af stilken. Skær bladene igennem et par gange med kniv.
Varm en stor pande eller wok op ved højeste varme. Lynsteg kålen i en smule olie i ca. 2-3 min., så den tager lidt farve, men beholder noget bid og sprødhed. Lige inden du tager kålen af panden, tilsætter du hakket chili efter smag, og svinger med rundt. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Husk, at du her selv kan bestemme mængden af chili. Lidt varme og krydderi klæder dog retten godt, så pas på med at være for nærig.
Anret de brune ris i bunden af en tallerken, og kom aubergine og kokossauce henover. Anret grønkålen i siden af tallerkenen, og drys med peanuts.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()