Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt en stor grydefuld vand over at koge til nudler - husk et godt skud salt.
Skær auberginen i store tern. Pisk misoen sammen med soyasaucen, og vend aubergineternene heri.
Skær gulerødderne i tynde strimler eller skiver. Brug gerne et mandolinjern. Vend gulerødderne sammen med masser af limesaft og et lille drys sukker. Lad trække indtil servering.
Snit forårsløgene fint, og del dem i grønne og hvide stykker.
Hak peanuts fint med en kniv.
Kog nudlerne efter anvisning på pakken.
Varm en stor pande op ved høj varme, og tilsæt et godt skud olivenolie. Steg aubergineternene i 4-5 min., til de er møre, og har taget lidt farve. Lad de hvide forårsløg stege med på panden det sidste minuts tid.
Anret nudlerne i en dyb tallerken med auberginetern ovenpå. Kom gulerødderne ved siden af, og drys med peanuts og de grønne forårsløg.
Miso
- umamibomben der kan peppe enhver ret op!
Miso stammer fra Japan og er en fermenteret paste lavet på brune ris eller sojabønner.
Miso er karakteriseret med en enestående evne til at bidrage med unik dybde og umami til smagsprofilen i mange retter.
Kundekommentarer ()