0
Stegt aubergine i rød karry med ris og svampe

Stegt aubergine i rød karry med ris og svampe

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Sesam, Nødder, Soya, Jordnødder, Cashewnødder

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
auberginemarkchampignonskokosmælkrød thai karrypaste
1 min.
Aubergine

Start med at vaske auberginen og rens svampene. Pluk svampene ud i strimler og flæk auberginen på langs. Rids ned i kødet på auberginen med en skarp kniv uden at skære igennem skindet.

Varm en stor gryde godt op og tilsæt en smule olie. Steg auberginerne på skærefladen, til de har taget godt med farve. Tag dem op af gryden og steg svampene nogle minutter. Kom auberginen tilbage ned i gryden og tilsæt kokosmælken og den røde karry. Læg låg på og lad det stå og småsimre i ca. 15-20 min under låg.

ris
10 min.
Ris

Kog risene efter anvisning på posen.

spidskålcashewnødder1
20 min.
Spidskål

Pluk spidskålen ud i blade og skyl dem. Snit dem groft med en kniv.

Rist nødderne og hak dem groft med en kniv.

30 min.
Anretning

Anret risene i bunden af en dyb tallerken. Smag kokosmælken til med masser af limesaft og salt og peber. Kom aubergine og svampe ovenpå risene og hæld saucen over. Slut af med at drysse spidskål og nødder over.

Velbekomme!

Bonusinfo

Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?