Sæt en gryde vand over til at koge nudler i. Kog dem, til de er al dente - smag dig frem.
Når nudlerne er møre, dræner du vandet væk, og vender dem med et par dråber olie.
Skyl aubergine, squash og gulerødder.
Skær gulerødderne i tynde skiver.
Skær aubergine og squash i grove firkanter. Find en stor gryde eller wok frem, og steg aubergine og squash i 2-3 min., til de har taget farve og er mørnet lidt.
Vend gulerødder og basilikumblade sammen med masser af limesaft, fintrevet limeskal og et drys sukker.
Tag grøntsagerne op af gryden/wokken, og tilsæt karrypaste, kokosmælk, lidt salt og fishsauce, hvis du har.
Lad det koge et minut eller to, og tilsæt så squash og aubergine.
Anret nudlerne i en dyb tallerken, og kom karryen over. Slut af med at komme gulerodssalaten ovenpå.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()