0
Stegt aubergine og squash i rød karry med nudler og syrlige gulerødder

Stegt aubergine og squash i rød karry med nudler og syrlige gulerødder

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
nudler
1 min.
Nudler

Sæt en gryde vand over til at koge nudler i. Kog dem, til de er al dente - smag dig frem.

Når nudlerne er møre, dræner du vandet væk, og vender dem med et par dråber olie.

basilikumgulerødderauberginesquashlime
3 min.
Grønt

Skyl aubergine, squash og gulerødder.

Skær gulerødderne i tynde skiver. 

Skær aubergine og squash i grove firkanter. Find en stor gryde eller wok frem, og steg aubergine og squash i 2-3 min., til de har taget farve og er mørnet lidt.

Vend gulerødder og basilikumblade sammen med masser af limesaft, fintrevet limeskal og et drys sukker.

kokosmælkrød thai karrypaste
15 min.
Karry

Tag grøntsagerne op af gryden/wokken, og tilsæt karrypaste, kokosmælk, lidt salt og fishsauce, hvis du har.

Lad det koge et minut eller to, og tilsæt så squash og aubergine.

30 min.
Anretning

Anret nudlerne i en dyb tallerken, og kom karryen over. Slut af med at komme gulerodssalaten ovenpå.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?