Skyl bulguren under koldt vand i en sigte. Kom den skyllede bulgur i en gryde og tilsæt vand, så det godt og vel dækker. Kog i 8-10 min. under låg ved svag varme. Lad den kogte bulgur afdryppe og køle lidt af i en sigte.
Skræl skalotteløg og snit dem fint med en skarp kniv.
Skyl grøntsagerne, og skær broccolien ud i buketter og skær squashen i store tern.
Varm en stor pande op ved mellem varme og tilsæt lidt olivenolie. Steg broccolibuketterne stille og roligt, til de har taget godt med farve, men stadig har lidt sprødhed - ca. 8-10 min. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Vend squashternene op i en skål og tilsæt masser af fintrevet citronskal, lidt saft og et par dråber olivenolie.
Når bulguren er mør vender du den sammen med krydderiblandingen, skalotteløgene, rosiner og squashtern. Smag til med salt, friskkværnet peber og evt. lidt mere olivenolie.
Anret bulguren i bunden af en dyb tallerken med broccoli ovenpå. Kom til sidst et par spsk kærnemælk over hver tallerken.
Velbekomme!
Biryani krydderimix: 50% Madras karry, 15% grønne kardemommefrø, 15% gurkemeje, 10% kanel, 5% laurbærblade.
Kundekommentarer ()