0
Stegt kuller med feta, bønner og grøn salat
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kuller, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hvide bønner
1 min.
Bønner

Start med at dræne bønnerne. Kom dem herefter op i en lille kasserolle sammen med et godt skud olivenolie. Lun dem igennem ved middelvarme nogle minutter.

grøn squashhjertesalatfennikel med topcitron
5 min.
Salat

Pluk salaten ud i blade, og skyl dem sammen med de andre grøntsager. 

Skær squashen ud i tykke stænger, og snit fenniklen så fint som muligt med en skarp kniv.

Varm en pande op ved højeste varme, og tilsæt en smule olivenolie. Steg squashstængerne kort, så de tager godt med farve, men beholder biddet.

Kom salatblade, squash og fennikel op i en skål, og vend sammen med godt med fintrevet citronskal, lidt saft, et godt skud olivenolie og lidt friskkværnet peber. Ingen salt!

kullerfilet med skind
20 min.
Fisken

Tør panden fra før med et stykke køkkenrulle, og varm den op igen ved højeste varme. Tilsæt lidt olie, og steg fisken på skindsiden, til den har taget godt med farve - ca. 2-3 min. Vend så, og steg yderligere 30 sek. Krydr grundigt med salt og friskkværnet peber.

feta
25 min.
Bønner

Smag bønner til med salt og friskkværnet peber. Pluk fetaen i små brud ned i bønnerne, og vend det godt sammen.

30 min.
Anretning

Anret bønner og feta i bunden af en dyb tallerken med fisken ovenpå og salaten på siden.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?