0
Stegt filet royal af kuller med indiske gulerødder, persillerødder og kikærter

Stegt filet royal af kuller med indiske gulerødder, persillerødder og kikærter

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Kuller, Sennep, Rugmel

Fremgangsmåde

Fisk: Fileterne deles i mindre stykker og krydres med salt og peber. Vend dem i lidt groft rugmel (eller grahamsmel) og steg på en medium varm pande i godt med olivenolie/smør. Fisken steges primært på den ene side i ca. 3-4 min. til den er pæn gylden, hvorefter den vendes og steges i kort tid på den anden side. Tag fisken af panden og hold den varm, mens du steger persillerødderne.

Gulerødder: Rist karryen af på en tør pande. Tilsæt olivenolie og de forkogte kikærter (kog kikærterne møre i ca. 35-40 minutter i rigeligt letsaltet vand) rist dem af og tilsæt derefter tynde skiver af gulerødder samt hakket hvidløg og chili. Lad det hele riste godt igennem og krydr med salt. Vend inden servering tynde skiver af rødløg samt saften fra 2 limefrugter i og tilsæt et godt vrid friske korianderblade.

Persillerødder: Skræl og del persillerødderne på langs. Kog dem i letsaltet vand i 2-3 minutter (de skal stadig have bid). Rist dem derefter på panden du brugte til fisken. Krydr med salt og peber.

Anretning: Som vist på billedet med lidt plukket koriander, granatæblekerner og et drys sorte sesamfrø samt en god klat drænet yoghurt.

Server sammen med gode indiske naanbrød og et par limebåde.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?