Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.
Snit kålen fint med en skarp kniv. Kom den op i en skål sammen med krydderblandingen og lidt salt. Knug det godt sammen med hænderne. Pil skrællen af clementinen og pluk den ud i både. Halvér bådene og vend dem sammen med kålen.
Pluk mynten ud i blade og snit dem i strimler med en kniv. Vend sammen med kålen.
Varm en stor pande op ved høj varme. Tilsæt lidt olivenolie. Skær fisken i kuvertstykker, krydr dem med salt og friskkværnet sort peber og steg dem ca. 3-4 min på den ene side og max 30 sekunder på den anden side.
Mens fisken steger kan du skære abrikoserne i strimler.
Vend abrikoserne i risene og anret på en tallerken med fisken ovenpå. Kom salaten på siden og slut af med lidt yoghurt over retten.
Tagine krydderi indeholder:
Ras el hanout 50%, spidskommen 20%, kanel 10%, ingefær 10% sød paprika 9% safran 1%
Kundekommentarer ()