0
Stegt mørksej med krydret kål, ris og tørrede abrikoser

Stegt mørksej med krydret kål, ris og tørrede abrikoser

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

ris, basmati
1 min.
Kog risene

Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.

spidskåltagine krydderimynteclementin
3 min.
Lav den krydrede kål

Snit kålen fint med en skarp kniv. Kom den op i en skål sammen med krydderblandingen og lidt salt. Knug det godt sammen med hænderne. Pil skrællen af clementinen og pluk den ud i både. Halvér bådene og vend dem sammen med kålen.

Pluk mynten ud i blade og snit dem i strimler med en kniv. Vend sammen med kålen.

tørrede abrikosermørksejfilet uden skind
15 min.
Steg fisken

Varm en stor pande op ved høj varme. Tilsæt lidt olivenolie. Skær fisken i kuvertstykker, krydr dem med salt og friskkværnet sort peber og steg dem ca. 3-4 min på den ene side og max 30 sekunder på den anden side.

Mens fisken steger kan du skære abrikoserne i strimler.

yoghurt naturel
30 min.
Anretning

Vend abrikoserne i risene og anret på en tallerken med fisken ovenpå. Kom salaten på siden og slut af med lidt yoghurt over retten.

Bonusinfo

Tagine krydderi indeholder:

Ras el hanout 50%, spidskommen 20%, kanel 10%, ingefær 10% sød paprika 9% safran 1%

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?