Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kog perlebyg i en gryde med låg i rigeligt vand med lidt salt i ca. 15 min., til de er møre. Sigt dem herefter, og smag til med lidt olivenolie.
Børst svampene rene, og skær dem i mundrette stykker.
Varm en gryde op ved højeste varme, og tilsæt en smule olie. Steg svampene nogle minutter, til de har taget lidt farve, og er blevet møre.
Skru så ned for gryden, og tilsæt creme fraiche, lidt salt og friskkværnet peber. Kog creme fraichen op, og blend så det hele til en lind pure med en stavblender.
Skyl æblet, og skræl rødløget.
Skær æblet i tynde strimler, og snit rødløget så tyndt som muligt.
Bland æble, rødløg og rucola i en skål med et par dråber olivenolie.
Sæt en stor pande over ved højeste varme, og steg fisken i lidt olie i ca. 2-3 min., eller til kødet netop har en mælkehvid farve, og er gennemstegt.
Krydr med salt og friskkværnet peber.
Anret perlebyg og svampecreme i bunden af en dyb tallerken med fisk ovenpå og salat på siden.
Kommentarer og forslag til opskriften