0
Stegt gnocchi med bagt grønt og creme fraiche

Stegt gnocchi med bagt grønt og creme fraiche

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvede, Nødder, Mælkeprodukter, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
auberginetomatersquashrucola
1 min.
Grønt

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.

Skyl tomater, rucola, squash og aubergine.

Skær tomater, squash og aubergine ud i lige store firkanter på ca. 2x2 cm. Bred dem ud på en bradepande med bagepapir, krydr med lidt salt og dryp lidt olivenolie over. Bag grøntsagerne i ovnen i ca. 25 min., til de har taget flot farve og er møre.

gnocchifrisk oreganocitron
10 min.
Gnocchi

Pluk oreganoen ud i blade.

Sæt en stor pande over ved middelhøj varme. Tilsæt et godt skud olivenolie - mindst en spsk. pr. person - og steg gnocchi sprøde og gyldne i 4-5 min. Træk panden fra varmen, og vend oreganoblade, røget chili og godt med fintrevet citronskræl i. Smag til med salt og friskkværnet sort peber. Du kan selv styre mængden af chili, men vær ikke for nærig, da det klæder retten med lidt varme og røgsmag.

citron
20 min.
Dressing

Pisk en dressing af lige dele olivenolie og citronsaft.

creme fraiche 38%
30 min.
Anretning

Anret gnocchi i en lille dyb tallerken. Smør en god klat creme fraiche ud i bunden af en kuvertskål. Vend rucola og bagt grønt sammen, og anret det ovenpå creme fraichen. Slut af med at komme lidt dressing over.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?