Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.
Skyl tomater, rucola, squash og aubergine.
Skær tomater, squash og aubergine ud i lige store firkanter på ca. 2x2 cm. Bred dem ud på en bradepande med bagepapir, krydr med lidt salt og dryp lidt olivenolie over. Bag grøntsagerne i ovnen i ca. 25 min., til de har taget flot farve og er møre.
Pluk oreganoen ud i blade.
Sæt en stor pande over ved middelhøj varme. Tilsæt et godt skud olivenolie - mindst en spsk. pr. person - og steg gnocchi sprøde og gyldne i 4-5 min. Træk panden fra varmen, og vend oreganoblade, røget chili og godt med fintrevet citronskræl i. Smag til med salt og friskkværnet sort peber. Du kan selv styre mængden af chili, men vær ikke for nærig, da det klæder retten med lidt varme og røgsmag.
Pisk en dressing af lige dele olivenolie og citronsaft.
Anret gnocchi i en lille dyb tallerken. Smør en god klat creme fraiche ud i bunden af en kuvertskål. Vend rucola og bagt grønt sammen, og anret det ovenpå creme fraichen. Slut af med at komme lidt dressing over.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()