Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skær tomater, squash og aubergine ud i lige store firkanter på ca. 2x2 cm., bred dem ud på en bradepande med bagepapir, krydr med lidt salt, og dryp lidt olivenolie over. Bag grøntsagerne i ovnen i ca. 25 min., til de har taget flot farve, og er møre.
Pluk oreganoen ud i blade.
Sæt en stor pande over ved middelhøj varme, tilsæt et godt skud olivenolie - mindst en spsk. pr. pers. - og steg gnocchi sprøde og gyldne i 4-5 min. Træk panden fra varmen, og vend oreganoblade, røget chili og godt med fintrevet citronskal i. Smag til med salt og friskkværnet sort peber. Du kan selv styre mængden af chili, men vær ikke for nærig, da det klæder retten med lidt varme og røgsmag.
Pisk en dressing af lige dele olivenolie og citronsaft.
Anret gnocchi i en lille dyb tallerken. Smør en god klat creme fraiche ud i bunden af en kuvertskål. Vend rucola og bagt grønt sammen, anret det ovenpå creme fraichen, og slut af med at komme lidt dressing over.
Kundekommentarer ()