0
Stegt grønkål på cremede jordskokker med æbler og kerner

Stegt grønkål på cremede jordskokker med æbler og kerner

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
jordskokker
1 min.
Jordskokker

Start med at skrælle jordskokkerne. Skær dem i grove chunks, og kom dem i en gryde med vand, så det dækker, og et skud salt.

Lad dem koge i ca. 10 min., til de er møre. Sigt vandet fra.

grønkålsyrligt spiseæblesquashbredbladet persilleskalotteløg
10 min.
Grønt

Skyl squash, grønkål, æble og persille.

Skær squashen i små tern. Rib bladene af stilkene på grønkålet, og skær æblet i tern.

Pluk bladene af persillen, og snit stilkene fint med en skarp kniv.

Skræl skalotteløget, og snit det super fint med en skarp kniv.

grønkålgræskarkernerbredbladet persilleskalotteløg
20 min.
Grønkål

Varm en stor pande godt op, og rist græskarkernerne uden fedtstof, til de har taget lidt farve. Tag dem af panden, tilsæt lidt olie, og steg så grønkålet i ca. 3-4 min., til det er faldet en smule sammen.

Lige inden kålet er færdigt, tilsætter du kernerne, skalotteløg, persilleblade og -stilke til panden, og vender rundt. 

Krydr med salt og friskkværnet peber.

creme fraiche 18%
30 min.
Jordskokker

Mos jordskokkerne let med en gaffel, og tilsæt en god omgang creme fraiche, så den grove mos bliver godt cremet. Smag til med salt og godt med friskkværnet peber.

35 min.
Anretning

Anret jordskokkemosen i bunden af en dyb tallerken med squashtern ovenpå. Kom den stegte kål ved, og drys med æbletern.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?