Start med at skrælle jordskokkerne. Skær dem i grove chunks, og kom dem i en gryde med vand, så det dækker, og et skud salt.
Lad dem koge i ca. 10 min., til de er møre. Sigt vandet fra.
Skyl squash, grønkål, æble og persille.
Skær squashen i små tern. Rib bladene af stilkene på grønkålet, og skær æblet i tern.
Pluk bladene af persillen, og snit stilkene fint med en skarp kniv.
Skræl skalotteløget, og snit det super fint med en skarp kniv.
Varm en stor pande godt op, og rist græskarkernerne uden fedtstof, til de har taget lidt farve. Tag dem af panden, tilsæt lidt olie, og steg så grønkålet i ca. 3-4 min., til det er faldet en smule sammen.
Lige inden kålet er færdigt, tilsætter du kernerne, skalotteløg, persilleblade og -stilke til panden, og vender rundt.
Krydr med salt og friskkværnet peber.
Mos jordskokkerne let med en gaffel, og tilsæt en god omgang creme fraiche, så den grove mos bliver godt cremet. Smag til med salt og godt med friskkværnet peber.
Anret jordskokkemosen i bunden af en dyb tallerken med squashtern ovenpå. Kom den stegte kål ved, og drys med æbletern.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()