Start med at tænde ovnen på 220 grader varmluft. Skrub gulerødderne grundigt, og del hver gulerod i 2-3 lige store stykker.
Bred dem ud på en bageplade, og vend dem med lidt olivenolie og lidt salt. Bag i ovnen i 15-20 min., til de er møre med bid.
Sæt gerne en anden bageplade ind i ovnen til at bage brød på senere.
Dræn kikærterne, og blend dem til en grov hummus med olivenolie, salt og hvidløgsfed efter smag.
Pisk tahin sammen med masser af citronsaft i en skål, og smag til med salt og friskkværnet sort peber.
Skyl spinaten grundigt, og fjern de groveste stilke.
Del hver dejkugle i to, og rul dem tyndt ud på et godt melet bord. Dryp med lidt olivenolie og krydderblandingen.
Tag gulerødderne ud af ovnen, og bag brødene på pladen i 3-4 min.
Smør en god klat hummus ud i bunden af en tallerken. Vend de varme gulerødder og spinaten sammen i en skål med tahindressingen. Anret blandingen hummus, og server brødene på siden. Kom gerne lidt olivenolie over retten.
Velbekomme!
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Naan krydderiblanding indeholder:
35% hel nigella
20% hel sesam
10% knust spidskommen
10% knuste gule sennepsfrø
10% Knuste korianderfrø
10% gurkemeje
5% chilipulver
Kommentarer og forslag til opskriften