0
Bagte gulerødder i tahindressing med hummus, fladbrød og spinat

Bagte gulerødder i tahindressing med hummus, fladbrød og spinat

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Sesam, Nødder, Sennep

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
farvede gulerødder
1 min.
Gulerødder

Start med at tænde ovnen på 220 grader varmluft. Skrub gulerødderne grundigt, og del hver gulerod i 2-3 lige store stykker.

Bred dem ud på en bageplade, og vend dem med lidt olivenolie og lidt salt. Bag i ovnen i 15-20 min., til de er møre med bid.

Sæt gerne en anden bageplade ind i ovnen til at bage brød på senere.

kikærter i vandhvidløg
5 min.
Hummus

Dræn kikærterne, og blend dem til en grov hummus med olivenolie, salt og hvidløgsfed efter smag.

tahincitronspinat
10 min.
Tahindressing

Pisk tahin sammen med masser af citronsaft i en skål, og smag til med salt og friskkværnet sort peber.

Skyl spinaten grundigt, og fjern de groveste stilke.

pizzadej - på surdejnaan krydderiblanding
20 min.
Fladbrød

Del hver dejkugle i to, og rul dem tyndt ud på et godt melet bord. Dryp med lidt olivenolie og krydderblandingen.

Tag gulerødderne ud af ovnen, og bag brødene på pladen i 3-4 min.

30 min.
Anretning

Smør en god klat hummus ud i bunden af en tallerken. Vend de varme gulerødder og spinaten sammen i en skål med tahindressingen. Anret blandingen hummus, og server brødene på siden. Kom gerne lidt olivenolie over retten.

Velbekomme!

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Bonusinfo

Naan krydderiblanding indeholder:

35% hel nigella
20% hel sesam
10% knust spidskommen
10% knuste gule sennepsfrø
10% Knuste korianderfrø
10% gurkemeje
5% chilipulver

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?