Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom hakkede tomater, krydderblanding og ca. 1 dl vand pr. kuvert op i en gryde. Krydr med lidt salt, og lad suppen koge igennem i 4-5 min. under låg.
Sæt samtidig en stor gryde fuld vand over til at koge pasta i. Husk et godt skud salt.
Når vandet bulderkoger, koger du pastaen efter anvisning på pakken.
Skær bladselleri og æble i små bidder. Hak løvstikken groft med en kniv - både stilke og blade.
Skær fisken ud i kuverstykker, og krydr dem med salt.
Varm en pande op ved høj varme, tilsæt en smule olie, og steg fisken i 3-4 min. på den ene side og ca. 30 sekunder på den anden. Fisken er færdig, når den er mælkehvid i kødet.
Blend suppen helt lind, mens du tilsætter fløden. Giv den et sidste opkog, og smag til en sidste gang. Anret i en dyb tallerken med fisk og pasta i. Drys med grønt. Velbekomme!
Linsesuppekrydderi indeholder:
60% urtebouillon, 15% tørret oregano, 10% korianderfrø, 10% sort peber, 5% laurbærblade.
Kundekommentarer ()