Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt en stor gryde vand over at koge, og husk et godt skud salt.
Skræl glaskålet, og skær det i lange tynde stænger.
Hak koriander, både stilke og blade, med en kniv, og skær limefrugten i både.
Kog nudlerne til de er al dente - smag dig frem.
Skær fisken i kuvertstykker, og krydr dem med lidt salt.
Varm en pande op ved høj varme, og tilsæt en smule olie.
Steg fisken i 3-4 min. på den ene side og ca. 30 sek. på den anden side. Vil du have fisken gennemstegt, så lad den stege 3-4 min. på begge sider. Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt.
Tag fisken af panden, og kom kokosmælk og currypaste op i panden. Kog det igennem et par minutter, tilsæt bælgede ærter, og lad dem lune med.
Anret nudler og fisk i en dyb tallerken.
Hæld den varme sovs over, og drys med koriander og glaskål.
Servér med limebåde på siden.
Kundekommentarer ()