Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Sæt en stor gryde vand over at koge, og husk et godt skud salt.
Skræl glaskålet, og skær det i lange tynde stænger.
Hak koriander (både stilke og blade), og skær limefrugten i både.
Kom nudlerne i det kogende vand, og kog dem til de er al dente (smag dig frem).
Skær fisken i kuvertstykker, og krydr dem med lidt salt.
Varm en pande op ved høj varme, og tilsæt en smule olie.
Steg fisken i 3-4 min. på den ene side og ca. 30 sek. på den anden side. Vil du have fisken gennemstegt, så lad den stege 3-4 min. på begge sider. Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt.
Tag fisken af panden, og kom kokosmælk og currypaste op i panden. Kog det igennem et par minutter, tilsæt ærter, og lad dem lune med.
Anret nudler og fisk i en dyb tallerken.
Hæld den varme sovs over, drys med koriander og glaskål, og servér med limebåde på siden.
Kommentarer og forslag til opskriften