0
Stegt kulmule i rød karry med glaskål og ærter
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kulmule

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

glaskållimebasilikumris, basmatibabyspinat
1 min.
Kog ris og ordn grøntsagerne

Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.

Skræl glaskålet og skær det i lange tynde stænger. Pluk basilikum ud i blade,

Skær limefrugten i både.

Snit spinaten i grove strimler.

kokosmælkkulmulefilet uden skindærter, frostrød karrypasta
15 min.
Steg fisken

Skær fisken i kuvertstykker, og krydr dem med lidt salt. Varm en pande op ved høj varme, og tilsæt en smule olie. Steg fisken i 3-4 min. på den ene side og ca. 30 sek. på den anden side. Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt.

Tag fisken af panden, og kom kokosmælk og currypaste op i panden. Kog det igennem et par minutter og tilsæt så ærter og lad dem lune med.

20 min.
Anretning

Anret ris, spinat og fisk i en dyb tallerken. Hæld den varme sovs over, og drys med basilikum og glaskål. Server med limebåde på siden.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?