Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft. Halvér kartoflerne, vend dem med en smule olivenolie, salt og friskkværnet sort peber.
Bag kartoflerne på en bageplade i ca. 25 min., til de er møre og gyldne.
Skræl glaskålet, og skær det i tynde strimler.
Hak persillen fint - både stilke og blade.
Skær bladselleri i skiver på samme tykkelse som glaskål. Vend glaskål, persille og bladselleri sammen i en skål med masser af fintrevet citronskræl, citronsaft og lidt olivenolie. Ingen salt!
Smuldr friskosten ned i skålen, og vend rundt. Lige inden servering krydrer du salaten med en smule salt og et skud friskværnet sort peber.
Skær fisken i kuvertstykker, og krydr dem med lidt salt.
Varm en pande op på højeste blus, tilsæt lidt olie og steg fisken i 3-4 min. på den ene side og ca. 30 sek. på den anden. Når fisken er mælkehvid, er den færdig.
Anret kartofler og fisk på en tallerken med salaten på siden. Kom gerne et par dråber olivenolie over retten til sidst.
Velbekomme!
Queso fresco er en lækker sag, som vi og Grand Fromage selv har udviklet i samarbejde med det lille landsbymejeri i Onsild i Nordjylland. Ideen blev født da vi var på udkig efter en dansk ost, der mindede om den mexicanske Oaxaca ost "queso fresco". Osten fremstilles af økologisk mælk fra køer der bl.a græsser på engdragene langs Gudenåen. Ostens oprindelse er Mexico og Sydamerika hvor den anvendes i mange retter. Osten er mild og med en fin mælkesmag, hvilket også gør den egnet til stegning.
Kundekommentarer ()