Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Halvér kartoflerne, og vend dem med en smule olivenolie, salt og friskkværnet sort peber.
Bag kartoflerne på en bageplade i ca. 25 min., til de er møre og gyldne.
Skræl glaskålet, og skær det i tynde strimler.
Hak persillen fint - både stilke og blade.
Skær bladselleri i skiver på samme tykkelse som glaskål.
Vend glaskål, persille og bladselleri sammen i en skål med masser af fintrevet citronskal, citronsaft og lidt olivenolie. Ingen salt!
Smuldr friskosten ned i skålen, og vend rundt.
Lige inden servering krydrer du salaten med en smule salt og et skud friskkværnet sort peber.
Skær fisken i kuvertstykker, og krydr dem med lidt salt.
Varm en pande op på højeste blus, tilsæt lidt olie, og steg fisken i 3-4 min. på den ene side og ca. 30 sek. på den anden. Når fisken er mælkehvid, er den færdig.
Anret kartofler og fisk på en tallerken med salaten på siden.
Kom gerne et par dråber olivenolie over retten til sidst.
Kommentarer og forslag til opskriften