Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Start med at skrubbe kartoflerne, skær dem i små både, og krydr dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber.
Bag dem i ovnen i ca. 20 min., til de er møre og har taget godt med farve.
Skyl fennikel, og skræl rødløg.
Snit begge dele super tyndt med en skarp kniv.
Hak korianderen - både blade og stilke.
Kom creme fraichen op i en skål, og fortynd den en lille smule med lidt vand. Vend fennikel, løg, koriander og krydderblanding sammen i en skål, og smag til med salt og friskkværnet sort peber.
Pluk salaten ud i burger-egnede stykker, og skyl dem.
Dup fisken tør med et stykke køkkenrulle, og del den i kuvertstykker. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Sæt en pande over ved højeste varme, og tilsæt lidt olie. Steg fisken i 3-4 min. på den ene side, og 30 sekunder på den anden. Hvis du ønsker fisken helt gennemstegt, skal du stege fisken i 3-4 min. på begge sider.
Lun bollerne i ovnen i ca. 2-3 min.
Anret burgerne med slaw, fisk og salat, og server kartoflerne på siden.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()