0
Fiskeburger med fennikelslaw og briochebolle
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
søde kartofler
1 min.
Kartofler

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Start med at skrubbe kartoflerne, skær dem i små både, og krydr dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber.

Bag dem i ovnen i ca. 20 min., til de er møre og har taget godt med farve.

Fennikelrødløgkoriandercreme fraiche 18%coleslaw krydderi
5 min.
Coleslaw

Skyl fennikel, og skræl rødløg.

Snit begge dele super tyndt med en skarp kniv. 

Hak korianderen - både blade og stilke.

Kom creme fraichen op i en skål, og fortynd den en lille smule med lidt vand. Vend fennikel, løg, koriander og krydderblanding sammen i en skål, og smag til med salt og friskkværnet sort peber.

salat
15 min.
Salat

Pluk salaten ud i burger-egnede stykker, og skyl dem.

mørksejfilet uden skindbrioche burgerboller
20 min.
Fisk

Dup fisken tør med et stykke køkkenrulle, og del den i kuvertstykker. Krydr med salt og friskkværnet peber.

Sæt en pande over ved højeste varme, og tilsæt lidt olie. Steg fisken i 3-4 min. på den ene side, og 30 sekunder på den anden. Hvis du ønsker fisken helt gennemstegt, skal du stege fisken i 3-4 min. på begge sider. 

Lun bollerne i ovnen i ca. 2-3 min.

30 min.
Anretning

Anret burgerne med slaw, fisk og salat, og server kartoflerne på siden.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?