Bananer: Skær skalotteløg og æble i fine små tern. Smelt en klat smør på panden og rist karryen af deri. Kom løg- og æbletern ved og sauter dem bløde. Hæld fløde og fond ved og lad det simre til en let cremet konsistens. Rør kokosmel og rosiner i og smag til med salt og peber. Tag skallen af bananerne, flæk dem på langs og læg dem med skæresiden nedad i et ildfast fad. Fordel æble-kokosblandingen ovenpå og bag det hele ved 175 grader i ca. 10 min.
Grønt: Skræl og flæk gulerødderne på langs og snit dem i tynde skrå skiver. Striml peberfrugten og halver sukkerærterne med et skråt snit. Varm lidt olie op i en wok og lynsteg gulerødderne 2 min. Kom peberfrugt og sukkerærter ved, dryp med lidt fiskesauce og rist yderligere 2 min. Smag til og server straks.
Fisk: Del fileten i pæne portionsstykker. Rør lidt mel med salt og peber, vend stykkerne deri og bank forsigtigt det overskydende mel af. Steg fisken gylden og mør på begge sider i lidt smør.
Giv jasminris og godt brød til.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften