Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Læs hele opskriften grundigt igennem, inden du går i gang med at lave maden.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Start med at skære søde kartofler og gulerødder i grove tern. Du behøver ikke skrælle dem.
Vend dem med krydderblandingen, lidt salt og et par dråber olivenolie. Bag i ovnen på en bageplade til de er møre. Ca. 15-20 min.
Kom perlebyggen op i en kasserolle med vand så det dækker rigeligt og et skud salt. Kog stille og roligt til de er helt møre - ca. 15 min. Lad dem derefter trække 5 min i kogevandet.
Skær agurken i små tern. Hak dilden fint, både stilke og blade.
Vend agurk, dild og yoghurt sammen i en skål og smag til med lidt salt og et godt skud groftkværnet sort peber.
Varm en stor pande op ved høj varme og tilsæt lidt olie. Steg fisken ca. 3-4 min på den ene side og 1 min på den anden. Krydr med salt og peber.
Vend de bagte rodfrugter og de drænede perlebyg sammen med tranebær og et par dråber olivenolie. Smag til med salt. Anret på en tallerken med fisk og cremede agurker ved siden af.
Velbekomme!
Indeholder:
25% Chipotle, 25% sød paprika, 15% spidskommen, 15% paprikaflager, 15% tørret dild, 5% hvidløgspulver.
Kundekommentarer ()