Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.
Skrub gulerødderne grundigt.
Læg dem hele i et ildfast fad eller bradepande, der er stor nok til, at de kan ligge i ét lag. Kom en smule vand i bunden, og dryp lidt olivenolie og salt over gulerødderne.
Bag i ovnen i ca. 20 min, til gulerødderne er møre med bid.
Sæt linserne over at koge i en gryde med rigeligt vand og et skud salt.
Kog i ca. 15 min., til de er møre.
Pisk en marinade sammen af sennep, godt med citronsaft, fintrevet citronskal, olivenolie og et godt skud friskkværnet sort peber.
Hak løvstikken fint med en skarp kniv - brug både stilke og blade.
Del fisken i kuvertstykker. Krydr dem med lidt salt.
Varm en stor pande op, og rist græskarkernerne i 2-3 min. til de har taget lidt farve. Krydr dem med salt. Tag kernerne af panden, og varm den op igen ved højeste blus.
Tilsæt lidt olie, og steg fisken i 3-4 min. på den ene side og max 30 sek. på den anden.
Dræn linserne for vand, og kom dem op i en stor skål sammen med spinaten. Vend godt rundt, og smag til med salt og et generøst skud olivenolie.
Skær de bagte gulerødder ud i rustikke stykker, og vend dem med marinaden og den hakkede løvstikke.
Anret linser, fisk og gulerødder på en tallerken. Slut af med at drysse græskarkerner og evt overskydende marinade over gulerødderne.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()