0
Stegt havtaske a la provancial
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skær peberfrugter og løg i en mindre stykker. Sauter det i en sautepande sammen med rosmarin, olivenolie, oliven, hvidløg i skiver. Tilsæt hvidvin. Lad det koge under låg mens du klargør fisken.

Havtaskehale: Fjern hinderne fra fiskenhalen og krydr den klargjorte fisk med salt og peber. Læg fisken i gryden og lad den koge med under låg i 12 –14 min.

Server retten med ovnbagte kartofler og en god salat til.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Skagenfoods udvalgte sorte oliven er Leccino oliven som gror på den solbeskinnede Rocca Messina ca. 40 kilometer øst for Rom. Denne familiegård er som en af de meget få certificeret til at have Oliventræerne certificerede som Økologiske. Olivene plukkes i oktober, november og december hvorefter de bringes i saltlage for at fjerne den bitre smag som er i alle oliven. Herefter udvandes de med frisk vand for at nedbringe saltindholdet i frugten. Super godt til salater, pizza, fisk og kød.